Om oss

Herrnhuter-sterne
Er et tysk selskap som har produsert julestjerner og adventstjerner i over 100 år.
Stjernene fra Herrnhuter har lange tradisjoner og har en høy status som dekorasjon i Tyskland. Du finner de på offentlige bygninger, kirker, handlegater og tradisjonrike julemarkeder. Blant annet har den tyske skolen i Oslo  en stor Herrnhuter stjerne hengt opp.

Herrnhuter stjernene har blitt så populære i Tyskland at folk bruker de også som utelamper i mørketiden og ikke bare i tiden rundt jul.

Adventsstjerna blir i Norge og Danmark ofte kalt for julestjerne. Tradisjonen ble innført i Sverige i 1912 men oppstod opprinnelig hos Herrnhuterne fra byen Herrnhut i Sachsen). Frå midten av 30-tallet ble skikken svært populær og adventstjernene ble et vanlig syn i vinduene. Det fleste stjernene i vinduet i dag er flate men den originale er faktisk Herrnhuter stjerner.

Herrnhuter-sterne.no

Vi kan designe og installere utstillinger for deg. Vi driver også utleie. Sjekk våre tjenester.

Herrnhuter-sterne Norge er et enkeltmanns foretak som har fått agenturet på herrnhuter stjerner i Norge. Vi operer med norske garantier, lover og leverer reservedeler til stjernene hvis det skal være behov for det. Firmaet er under momsregistrering. Så i perioden frem til firmaet er momsregistret kan man ikke ta moms fra kunder. Firma som ønsker å handle med oss får ettersendt faktura på moms.

Link til våre referanser.